+45 41 65 39 10

Om

Professionel kontorbelysning – kompetent rådgivning og mere end 15 års erfaring sikrer,
at din virksomhed får energieffektiv og fremtidssikret belysning

Lyskoncept så dagens lys i 2010. Stifter og ejer, Henrik Kristensen, oplevede efter mange år i branchen en konstant stigende efterspørgsel på sparring og rådgivning om energieffektiv belysning set i et miljømæssigt og økonomisk perspektiv. Kunderne oplevede generelt vanskeligheder ved at gennemskue det store marked, og de havde behov for hjælp til at finde den helt rigtige, individuelle løsning til netop deres virksomhed. Fra behagelig kontorbelysning til effektive LED industriarmaturer.

Grundstenene i Lyskoncept blev og er stadig i dag: Individuel rådgivning, kundeservice og høj kvalitet.

Belysning er nemlig meget mere end bare ’nogle pærer i loftet’. Belysning er farvetoner, armaturtyper, trivsel og velvære, effektivitet, optimering af energiforbrug, klimabevidsthed m.m.
Derfor sætter vi hos Lyskoncept en ære i at vejlede vores kunder grundigt og skræddersy løsningen, så den matcher lige netop jeres behov. Sådan opnår vi i fællesskab en energieffektiv belysning af høj kvalitet, der oftest giver besparelser direkte på din virksomheds bundlinje – og samtidig skaber en øget trivsel og tilfredshed på arbejdspladsen.

Vi står for hele processen – fra idé til lysberegning og fra montering til korrekt bortskaffelse af nedtagne gamle lysrør og andre armaturer.

Vi slipper ikke opgaven, før kunden er 100 % tilfreds.

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

41 65 39 10
hk@lyskoncept.dk